Miriam Veenis, dtp-er/vormgever

 

Vormgeven, dtp-en en hard werken; dat is wat ik doe. Daarnaast ben ik moeder, baasje, echtgenoot en af en toe 'badjufvrouw'.

 

Onder naam De Détépé Studio help ik  ZZP’ers, kleinbedrijf, reclame-bureaus, communicatiebureaus, verenigingen met het vormgeven van tekst en beeld.

 

Mis je een Fries accent, dan kan dat kloppen: ik ben geboren en getogen in de Zaanstreek en werkte jarenlang voor een aantal reclamebureaus in Amsterdam en omgeving. In 2000 verhuisde ik met partner, hond en Mac naar Friesland en in 2009 besloot ik voor mezelf te beginnen. Uiteraard als vormgever en dtp’er.

 

Mijn oudoom was kunstschilder, en mijn opa was directeur van een drukkerij. Het werken met vormen, compositie en drukinkt zit blijkbaar in mijn bloed.

 

 

Vakmanschap

 

Mijn vakmanschap, opgedaan aan de Grafische MTS, lijkt in de snelle multimedia wereld af en toe wel een ‘collector’s item’ te worden.

 

Ik koester het, samen met mijn klanten. Want vormgeving en dtp’en is zo’n geweldig mooi vak! Reclamebureaus en communicatieprofessionals weten me te vinden als ze tijdelijk extra handjes nodig hebben.

 

 

Wil je een sparren?

 

Kennismaken?

 

Of liever direct een prijsopgave?

 

Bel of mail, met mijn tempo kan ik heel wat klussen aan!

 

 

De Détépé Studio

 

Miriam Veenis

Swanneblomstrjitte 2

9051 EZ  Stiens

 

BTW NL 1885.77.956B02

KvK 01180053 02

De Détépé Studio © 2018

Bel mij op

 

06 – 14131456

 

Mail mij via

 

info@de-detepe-studio.nl

 

Ik werk voor

 

ZZP’ers

Kleinbedrijf

Reclamebureaus

Communicatiebureaus

Starters

Particulieren

 

Ik ontwerp

 

Logo’s

Huisstijlen

Folders

Brochures

Banners

Advertenties